Translate

Nou libre: Dones

 


Per fí ha arribat el dia: és un honor i un plaer anunciar-vos que ja hem obert la campanya a Verkami per poder editar aquest nou projecte!
Em venia molt de gust fer un llibre clàssic en BN amb les dones com a protegonistes i gràcies a la Maria Rosa Vila que s'ha encarregat de l'edició gràfica i l'Albert Navarro en quant a disseny i maquetació, l'hem fet realitat després de molts mesos de feina.
Només imprimirem 200 exemplars a mida 22 x 22 cm, numerats i signats, amb paper de 170 gr, tapa dura i cosit. Dintre trobareu 70 imatges repartides en 152 pègines, amb un pròleg de l'autor i un altre de la periodista Sara Muñoz, sense cap més text.
El preu és de 35 € tant si es entrega en mà com enviat per correu, per més detalls entreu a la pàgina de Verkami, si us plau.
Si us ve de gust, agrairia la difussió d'aquest projecte a veure si aconseguim fer-lo realitat, segur que si!
Una abraçada i endavant!


4 amigos han escrito:

Anónimo dijo...

Hola, estaría interesado an la adquisición del nuevo libro, pues me parece muy interesante ya que tengo otros del mismo autor.
Pero en esta ocasión me asalta una duda, está publicado en castellano también ???
Muchísimas gracias y saludos cordiales.

Martin Gallego dijo...

Hola!. Sólo hay dos prólogos, ambos en catalán. Un saludo y gracias por comentar!

Rosa A. Puerto dijo...

Moltes gràcies, Marti, per aquest llibre. M’agrada molt perquè està dedicat a les dones i això és magnific. Enhorabona per la feina ben feta.

Martin Gallego dijo...

Gràcies Rosa, una abraçada!