Translate

Un petit plaer.

 


Avui, 9 de juny, és el dia internacional dels Arxius. Normalment aquestes celebracions no m'interessen, però he pensat que era un bon moment per posar aquesta foto feta fa uns dies amb la Dolors Nieto, responsable de l'arxiu fotogràfic del Museu de Badalona rebent el llibre "Les libèl·lules no caminen".
Per mi els museus son la connexió amb el futur, és responsabilitat nostra com a fotògrafs i seva com a gestors de l'arxiu que la realitat d'avui arribi fidel a les persones del demà.
És un plaer molt íntim quan faig aportacions als fons dels museus, especialment al de la meva ciutat, i una de les raons que em motiven a seguir fotografiant.
No tot son flors i violes, tinc ben guardat el correu del departament de Cultura de la Generalitat on rebutjaven participar en el projecte del llibre, per exemple, encara que per altre banda la majoria de museus i biblioteques que reben el llibre em tornen una carta d'agraïment.
Ja veieu, en aquest país, si no formes part de segons quina colla no reps ajuda per tirar endavant projectes creatius. Però per altre banda és millor així per que puc fer les coses a la meva manera i per sort, amb la vostra ajuda participant als Verkamis.
Per cert, ja està en marxa el següent projecte fotogràfic. Serà llarg, però molt maco, molt molt maco.
Endavant, sempre endavant.
Visca la Cultura, visca la Fotografia, visca la Gent!


5 amigos han escrito:

JOSEP CARMEL GAS dijo...

Bon gest, Martín.
I ja posats, no sé com tens la possibilitat de que puguem trobar aquest llibre a les llibreries de Catalunya.

Anna dijo...

Hola Martin!
Com es pot aconseguir aquest llibre? te molt bona pinta! Gràcies

Martin dijo...

Gràcies per interesar-vos! Estem mirant que alguna editorial faci seu el llibre i el publiqui, si ho aconseguim l'anunciaré arribat el moment!
Una abraçada!

Jordi CM dijo...

Martin, quanta raó tens amb les teves observacions.
Els que no hem estat alerta d'aquest llibre en tenim ganes que pugui tenir continuïtat en alguna editorial i ara que en parles d'un projecte nou molt, molt, però que molt maco, desitgem estar al corrent.
Una abraçada des de Vilassar de Mar

Mara dijo...

Visca!