Translate

Jordi Cuixart




Avui ha vingut un bon home a Badalona. Com cada dilluns a les 19.30, la gent s'ha reunit a la Plaça de la Vila per reclamar l'alliberament del Presos Polítics i hem tingut un convidat molt esperat: en Jordi Cuixart, l'exemple perfecte de la persistència i el compromís per la defensa dels drets humans en general i a Catalunya en particular. 
La gent l'ha rebut amb carinyo, fins i tot diria que tendresa, i un servidor ha tingut el privilegi d'aconpanyar-lo fent fotos durant l'estoneta que ha estat entre nosaltres. Tot i que anava amb retard, en Cuixart ha pogut trobar moments per xerrar amb la gent gran que el volia conèixer i quasi l'han tingut que rescatar per poder arribar devant del micro. El discurs ha sortit del cor, i us aseguro que ha arribat a l'anima dels que s'estaven a la Plaça de la Vila, sentiments a flor de pell.




Després, entre comiats de la gent, corredissa fins al taxi que l'havia de portar de tornada a la presó i un entrepá per sopar que li han donat a l'últim moment. Ni tan sols han hagut abraçades als companys que han organitzat l'acte, un altre dia serà, la cel·la espera.
Avui, un bon home ens ha visitat.






 

1 amigos han escrito:

Màrius LG dijo...

Fantastic reportatge social i fotografic.
Tot plegat, molt penos per un pais que es diu progresite i democratic, temps al temps.
Hem de creure amb les persones mes que amb els grups.
Una forta abraçáda amic.